Cart (üres)

A kosár üres

Üzlet

A Novo Parts Trade Kft. mint Darts- Biliárd – Asztali Foci és egyéb technikai alkatrész  kereskedő cég 20 éves múlttal rendelkezik a Magyar és nemzetközi piacon.
 Vevő centrikus, szakmailag jól képzett csapattal várjuk kedves vevőinket üzletünkben, ahol a készleten lévő termékeink megnézhetők, megvásárolhatók.Termékválasztékunk egyedülállóan széles beszerzési lehetőségeket kínál minden gyártónak vagy forgalmazónak, automata üzemeltetőknek. Foglalkozunk Dart, Biliárd, Játékautomata,  Vending automata és Póker felszerelés szinte teljes körű forgalmazásával.
Darts alkatrészek terén az angol WINMAU  az UNICORN és a Target és Harrows termékeit forgalmazzuk elsősorban, de más gyártók termékei is megtalálhatók, beszerezhetők.
A BRUNSWICK BILLIARD, az Aramith, a Simonis magyarországi képviseletét látjuk el a kiváló minőséget és a tradíciót kedvelő igényes vevőink részére. Biliárdos kínálatunkban megtalálhatók a pool, snooker és karambol dákók, dákótáskák, golyókészletek, kréták, bőrök és egyéb kellékek, kiegészítők. Fontos termékcsaládunk az Asztali foci, csocsó. A 60 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Olasz családi vállalkozás a SARDI termékeit forgalmazzuk kelet-Európában. Kiemelnénk az ITSF (Nemzetközi Csocsószövetség) által is elfogadott versenyasztalt a SARDI SPORT asztalt. A verseny és egyéb komoly asztalok mellett a választékban vannak gyermek asztalok nagyon széles ár és Minőségi kategóriában. De természetesen forgalmazunk Garlando, Buffalo és egyéb brandelt csocsó asztalokat is.
 Póker készleteket, illetve póker és bűvész kártyákat is forgalmazunk nagy választékban. A kártyák között a Bicycle, Fournier, Copag, Piatnik, Modiano, Kem és egyéb kártyákat is meg lehet találni.

A billiard.hu webáruházban a sportfelszerelés kategóriában lévő termékeket forgalmazzuk. A cég foglakozik technikai alkatrészek értékesítésével, mint például érintő képernyők, monitorok, bankjegy elfogadók, stb. Ezek a www.novoparts.hu weboldalon találhatóak.
A webáruházunkban leadott rendeléseket GLS futárszolgálattal rendkívül nagy raktárkészletünkről akár 1-2 munkanapos szállítási határidővel teljesítjük vásárlóinknak.
Darts és Biliárd felszerelések és kiegészítők széles választékát találhatják speciális szaküzletünkben Budapesten a 1158.Késmárk utca 32.

SZÁMUNKRA A VEVŐ ELÉGEDETTSÉGE A LEGFONTOSABB!  

bolt_1

 

Üzletünk címe:

1158 Budapest, Késmárk u. 32.

Tel: +36-20-3295840; +36-209829168

 

 

Nyitvatartásunk:

Hétfő – Péntek     9.00 – 18.00

Szombat                zárva

 

Parkolás:

Az üzletünk előtt, illetve, ha tele van a parkoló az üzlet mögött is lehetőség van parkolni. Parkolás ingyenes!

 

Tömegközlekedéssel:

  • ÖRS VEZÉR TERE FELŐL: 231-es busszal – Késmárk utca megálló (kb. 12 perc) 277-es busszal – Késmárk utca megálló (kb. 18 perc) 
  • BOSNYÁK TÉR FELŐL 277-es busszal – Késmárk utca 11. megálló (kb. 10 perc)