Cart (üres)

A kosár üres

Hírek

1 - 3 mutatása az összesen 5 elemből
  • Snooker gála Magyarországon!

    Mondhatjuk sporttörténeti esemény lesz Magyarországon. Buzás Gábor szervezésében és persze a snooker szövetség segítségével (Varga Péter) létrejött az I. Magyar Snooker Gála.  Ali Carter és Neil Robertson tart bemutató mérkőzést. Jegyek még kaphatók az esti gálára,  délutáni mérkőzés előadásra minden jegy elfogyott. Minden részlet az alábbi linken elérhető: I. Magyar Snooker Gála   Sok sikert kívánunk a rendezvényhez!   Snooker 2000 Kft.  

  • Egy kis biliárd történelem

    A biliárd története A biliárd egy játékcsoport összefoglaló neve, melyben két ember vagy két csapat játszik egymás ellen. Golyókat kell egy keretezett asztalon, farudak (úgynevezett dákó) segítségével ütni. A játékos csak a fehér golyót lökheti meg a dákóval. A golyók manapság túlnyomórészt fenolgyantából készülnek, ilyen pl. az aramith. A biliárdnak hosszú és gazdag történelme van, 15. századi keletkezésétől kezdve I. Mária skót királynő temetése idején testének saját biliárdasztala borításába való behelyezéséig, ill. Shakespeare műveiben történő számtalan említésig. Kb. 35 fajtáját lehet megkülönböztetni. A francia bille szó golyót, ill. labdát jelent. A kezdetek Szabadtéri „biliárd” (XV....

  • Darts számláló program

    Szeretnénk kedves látogatóink figyelmébe ajánlani a következő online darts számláló programot a Harrows cég oldaláról:  http://www.harrowsdarts.com/harrows-world/darts-scorer Egyszerűen használható!   Egy másik link: http://edarter.com/   Jó szórakozást!